PropuestasComparte esta página

11 agosto 2020

La Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero recoltzen el manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social"

La Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero recoltzen el manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social"

A proposta dels sindicats CCOO i UGT, les organitzacions socials i nombroses personalitats del món de la cultura, ciència, universitat art o periodisme, han subscrit un manifest per la reconstrucció social i la defensa dels serveis públics.

Font: CCOO PV i UGT PV

La Coordinadora Valenciana d´ONGD i Pobresa Zero recoltzen el manifest "Per un pacte per a la reconstrucció social" 

Leer Manifiesto  valencià   castellano

Com pots sumar-te al manifest?

Per sumar-se al manifest com a entitat o persona rellevant, podeu enviar un correu a qualsevol d'aquestes adreces gabinetpremsa@pv.ccoo.es o prensa@pv.ugt.org

Individualmente se puede apoyar el manifiesto a través de CHANGE: https://www.change.org/p/partidos-pol%C3%ADticos-organizaciones-sociales-y-agentes-econ%C3%B3micos-vamosasalir-por-un-pacto-para-la-reconstrucci%C3%B3n-social-de-espa%C3%B1a?utm_source=share_petition&utm_medium=custom_url&recruited_by_id=a8f21f20-dfa5-012f-0fe9-4040b09128dc
Per un pacte per a la reconstrucció social

La pandèmia provocada per l'extensió de la COVID-19 ha tingut conseqüències dramàtiques per a la nostra comunitat, per a l’Estat Espanyol, per a Europa i per a tot el món. Ens hem enfrontat a una experiència inèdita, en la qual -per evitar l'extensió del virus i l'agreujament encara major del nombre de persones contagiades, malaltes o mortes- s'han pres mesures de paralització de l'activitat econòmica o restriccions a la mobilitat, com mai havíem conegut.

Volem enviar tota la solidaritat, el suport i l'acompanyament sincer a totes les persones afectades, malaltes i mortes, als familiars i a les persones pròximes.

El nostre poble, com tants altres al món, ha patit i pateix, però tirarà endavant. Ho farà des de la reivindicació i el reconeixement al món del treball. Aqueix que va estar-hi quan quasi tot es va detindre per a garantir els subministraments bàsics de tota la població, a vegades sense les mesures de protecció sanitària necessàries i jugant-se la seua pròpia integritat.

Tirarem endavant si reforcem els nostres serveis públics, que són la garantia per a exercir els drets de ciutadania en igualtat. El nostre sistema sanitari, sociosanitari i de cures, ha mostrat el valor dels seus professionals, però és el fet de disposar d’un sistema públic i universal prou finançat, el que garanteix l'accés de tota la població a la salut i a les cures. Mai més retallades en sanitat. Mai més mercantilització de les cures.

I tirarem endavant si no ens deixem arrossegar per la confrontació i l'odi. La crisi sanitària i econòmica més intensa que hem conegut en temps de pau, no es pot abordar des de la dialèctica de la guerra.

En l’àmbit estatal demanem a les forces polítiques, socials i econòmiques un gran pacte per a la reconstrucció del nostre país, on es treballe des de la concòrdia i lluny de la crispació; i pel reforç i la solidaritat amb la resta del món. Al nostre territori volem reforçar el model social i transformar el sistema productiu, que s'ha d'orientar cap a la innovació, el coneixement, la digitalització i la transició energètica i ecològica. Millors serveis públics i treball decent requereix d'una reforma del sistema de finançament que redistribuïsca els recursos d'una manera més justa i permeta major capacitat d’autogovern i de cohesió social.

Res més. I res menys.agosto 2020

LMXJVSD
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 "Barlovento y Sotavento (un réquiem refugiado)" 20 21 22 23
24 Concentració pel tancament dels Centres d´Internament de´Estrangers CIEs 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

BUSCADOR DE ACTIVIDADES


FECHAS:

CATEGORÍAS

ONGD Y COLABORADORES:

SERVEI D´ASSESSORAMENT JURÍDIC PER A ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO