Ocupació i voluntariat Comparteix aquesta pàgina

22 setembre 2017

Escoles Solidàries

Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

Escoles Solidàries. DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017.

ESCOLES  SOLIDÀRIES, ONGD

 

OFERTA  DE  TREBALL

DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017

 

LLOC DE TREBALL: Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

CONTRACTE: Per obra i servei com a persona tècnica docent/animadora per a recolzar en  l'organització de les jornades, el disseny i implementació de tallers per a escolars de 2n i 3er cicle de Primària, ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys)

DATA INCORPORACIÓ: A partir del 4 de setembre

HORARI: flexible, a pactar de comú acord entre les parts, en funció de la demanda dels  tallers i activitats a desenvolupar.

LLOC DE TREBALL: Centres educatius i /o d'associacions de la província de València.

DESCRIPCIÓ:

Es precisa persona tècnica en  EpD/tallerista amb formació docent, en EpD  i amb experiència en el disseny i desenvolupament de tallers per a la població infantil i juvenil, per tal de col·laborar en la implementació d'un projecte educatiu, a executar  de setembre a abril del curs pròxim 2017/2018 en localitats de la  província de València, amb la finalitat de divulgar els continguts i abast dels ODS, promoure la reflexió i implicació personal i col·lectiva en la responsabilitat comuna del seu assoliment i animar la col·laboració en xarxa amb altres centres i entitats amb aquestes finalitats, a través d’Escoles Solidàries.

La tasca a realitzar és dissenyar i dirigir el desenvolupament de tallers amb aquests objectius en centres educatius i associacions de la província que ho sol·liciten, en coordinació amb l'equip de persones voluntàries d’Escoles Solidàries.

PERFIL DE LA PERSONA CANDIDATA

Requisits:

Titulació universitària, preferentment en magisteri, pedagogia, psicologia, educació social o afins.

Coneixements de valencià. (Mínim nivell mitjà)

Aspectes addicionals que es valoraran:

Formació acreditada en Cooperació Internacional.

Experiència docent en els nivells assenyalats, animació sociocultural i / o voluntariat en ONGDs.

Experiència en treball en xarxa, relació i actuació de les organitzacions i moviments socials i juvenils.

Domini d'aplicacions ofimàtiques: textos, fulls de càlcul, correu electrònic, internet i xarxes socials.

Bona disposició personal per al treball en equip. Iniciativa i capacitat  de fer propostes.

Alta motivació i identificació amb els valors propis de la cooperació al desenvolupament i, especialment, de l'Educació per a la Solidaritat

Facilitat per a una bona comunicació oral i escrita

FUNCIONS:

Recolzar l'organització de les jornades, el disseny i implementació previsiblement d'uns 20  tallers per a escolars de 2n i 3r cicle de Primària, tota l’ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys).

Tasques de coordinació amb l'equip de Escoles Solidàries responsable del projecte.

Col·laboració en les tasques d'avaluació i justificació tècnica i econòmica de les activitats del projecte.

Recolzament en la planificació i execució de les Jornades de presentació (30 setembre-1 d'octubre) i altres activitats de comunicació.

CONDICIONES LABORALS:

Incorporació: primera setmana  de setembre

Calendari: flexible, en funció de les sol·licituds, a pactar de comú acord, entre els mesos de setembre 2017 i abril del 2018.

PRESENTACIÓ SOL.LICITUDS:

Enviar Currículum, amb declaració responsable de la mateix persona, signada i, fotocòpia del DNI,  al correu electrònic : escoles@escolessolidaries.org

Termini recepció de sol·licituds: Fins al 15 de juliol

 

Escoles Solidàries podrà seleccionar una o diverses persones per a compartir les tasques en equip o cobrir eventuals baixes per qualsevol circumstància, inclosa una baixa avaluació en l'acompliment de les funcions requerides conforme als estàndards de qualitat de l'organització i la satisfacció dels usuaris. Per aquest motiu també, podran admetre's sol·licituds individuals o en equip de fins a tres persones, totes les quals hauran de reunir els requisits sol·licitats.

Es contestaran  totes les sol·licituds i, eventualment, es podrà requerir una entrevista personal amb les persones pre seleccionades  i/o la demostració fefaent dels mèrits al·legats.

 

 

 

setembre 2017

LMXJVSD
28 29 30 31 67ª CASSOLADA NO MÉS MORTS A LA MEDITERRÀNIA 1 EXPO CAMBIA TUS ZAPATOS 2 TALLER MULTICIRC I TALLERS RECICLATS, ECONOMIA DEL BÉ COMÚ, XIRIVELLA EN FESTES 2017 3
Curso de Agroecología y Soberanía Alimentaria 2017-2018 4 VISITA DELS AMICS DE BAASNEERE 5 6 Concentracion para reclamar la aparición con vida de Santiago Maldonado 7 Exposición "Valiente" 8 9 Mercat de la terra ARRELS 10
11 Benvinguda al nou curs escolar amb contes, rondalles, música i l'actuació de Borumballa. 12 Taller de Balanç Social 13 XV Torneo de Golf Manos Unidas en el Club Escorpión 14 Jornadas ‘Sociedad civil, alimentación y ciudades sostenibles’ 15 Semana y Feria de la Movilidad Sostenible en Valencia 2017 16 Cursos online de Ingenería Sin Fronteras con más opciones que nunca 17
Documental: "*Fusells o *pintades, la *lluita no violenta del *Poble *Sahrauí". 18 EL VALOR DE LES EMPRESES QUE APOSTEN PER LES FINANCES ÈTIQUES 19 BECA PER VIATJAR A PALESTINA AMB ACPP! 20 Taula Rodona: Respecte, solidaritat i dignitat per a tothom 21 Entrega de premis. Curtmetratges per a Transformar el Món 22 Jornades per la Sobirania Alimentària de Benimaclet 23 24
CURSO HERRAMIENTAS PARA LA TRANSFORMACIÓN SOCIAL 25 Jornada informativa sobre la primera convocatoria para proyectos estándares para ONGs de la Comunidad Valencia, del Programa del Instrumento Europeo de Vecindad – Cuenca Mediterránea (ENI CBC Med) 26 Curs Introducció a la Cooperació al Desenvolupament 27 Acto de presentación del Proyecto "las niñas y los niños nos cuentan el mundo" 28 BioCultura. Feria Internacional de Productos Ecológicos y Consumo Responsable. 29 JORNADA SOBRE ELS ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) 30 1
2 3 4 5 6 7 8

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017

FIRMA POR UN TRATADO DE ONU SOBRE EMPRESAS Y DERECHOS HUMANOS

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV