Ocupació i voluntariat Comparteix aquesta pàgina

28 juny 2017

Escoles Solidàries

Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

Escoles Solidàries. DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017.

ESCOLES  SOLIDÀRIES, ONGD

 

OFERTA  DE  TREBALL

DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017

 

LLOC DE TREBALL: Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

CONTRACTE: Per obra i servei com a persona tècnica docent/animadora per a recolzar en  l'organització de les jornades, el disseny i implementació de tallers per a escolars de 2n i 3er cicle de Primària, ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys)

DATA INCORPORACIÓ: A partir del 4 de setembre

HORARI: flexible, a pactar de comú acord entre les parts, en funció de la demanda dels  tallers i activitats a desenvolupar.

LLOC DE TREBALL: Centres educatius i /o d'associacions de la província de València.

DESCRIPCIÓ:

Es precisa persona tècnica en  EpD/tallerista amb formació docent, en EpD  i amb experiència en el disseny i desenvolupament de tallers per a la població infantil i juvenil, per tal de col·laborar en la implementació d'un projecte educatiu, a executar  de setembre a abril del curs pròxim 2017/2018 en localitats de la  província de València, amb la finalitat de divulgar els continguts i abast dels ODS, promoure la reflexió i implicació personal i col·lectiva en la responsabilitat comuna del seu assoliment i animar la col·laboració en xarxa amb altres centres i entitats amb aquestes finalitats, a través d’Escoles Solidàries.

La tasca a realitzar és dissenyar i dirigir el desenvolupament de tallers amb aquests objectius en centres educatius i associacions de la província que ho sol·liciten, en coordinació amb l'equip de persones voluntàries d’Escoles Solidàries.

PERFIL DE LA PERSONA CANDIDATA

Requisits:

Titulació universitària, preferentment en magisteri, pedagogia, psicologia, educació social o afins.

Coneixements de valencià. (Mínim nivell mitjà)

Aspectes addicionals que es valoraran:

Formació acreditada en Cooperació Internacional.

Experiència docent en els nivells assenyalats, animació sociocultural i / o voluntariat en ONGDs.

Experiència en treball en xarxa, relació i actuació de les organitzacions i moviments socials i juvenils.

Domini d'aplicacions ofimàtiques: textos, fulls de càlcul, correu electrònic, internet i xarxes socials.

Bona disposició personal per al treball en equip. Iniciativa i capacitat  de fer propostes.

Alta motivació i identificació amb els valors propis de la cooperació al desenvolupament i, especialment, de l'Educació per a la Solidaritat

Facilitat per a una bona comunicació oral i escrita

FUNCIONS:

Recolzar l'organització de les jornades, el disseny i implementació previsiblement d'uns 20  tallers per a escolars de 2n i 3r cicle de Primària, tota l’ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys).

Tasques de coordinació amb l'equip de Escoles Solidàries responsable del projecte.

Col·laboració en les tasques d'avaluació i justificació tècnica i econòmica de les activitats del projecte.

Recolzament en la planificació i execució de les Jornades de presentació (30 setembre-1 d'octubre) i altres activitats de comunicació.

CONDICIONES LABORALS:

Incorporació: primera setmana  de setembre

Calendari: flexible, en funció de les sol·licituds, a pactar de comú acord, entre els mesos de setembre 2017 i abril del 2018.

PRESENTACIÓ SOL.LICITUDS:

Enviar Currículum, amb declaració responsable de la mateix persona, signada i, fotocòpia del DNI,  al correu electrònic : escoles@escolessolidaries.org

Termini recepció de sol·licituds: Fins al 15 de juliol

 

Escoles Solidàries podrà seleccionar una o diverses persones per a compartir les tasques en equip o cobrir eventuals baixes per qualsevol circumstància, inclosa una baixa avaluació en l'acompliment de les funcions requerides conforme als estàndards de qualitat de l'organització i la satisfacció dels usuaris. Per aquest motiu també, podran admetre's sol·licituds individuals o en equip de fins a tres persones, totes les quals hauran de reunir els requisits sol·licitats.

Es contestaran  totes les sol·licituds i, eventualment, es podrà requerir una entrevista personal amb les persones pre seleccionades  i/o la demostració fefaent dels mèrits al·legats.

 

 

 

juny 2017

LMXJVSD
29 30 31 Conferencia: "Hacia a una estrategia compartida de comunicación para el desarrollo desde las políticas de cooperación de la Comunitat Valenciana” 1 La EBC como herramienta de innovación social en empresas y organizaciones 2 3 VI Fiesta de la Solidaridad organizada por el Voluntariado de Oxfam Intermón Alicante 4
Conferència: "Gentrificació de barris multiculturals. Què ens pot aportar l’experiència d’altres barris europeus?" 5 Cafenclau - Si tens un projecte social, troba la teua financiació 6 Concentració contra la violència cap a les dones! 7 El vaixell de Greenpeace, Rainbow Warrior, tornarà a València! 8 Caminant cap als ODS - Exposició fotogràfica 9 10 Solidariarte. Acte de solidaritat i art en benefici de les persones refugiades 11
VI Escola d’Estiu "Un viatje extraordinari" 12 Preestreno "La mujer del animal" 13 Jornada: Agenda 2030: una agenda de tots i totes 14 Jornada tècnica sobre ODS, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social 15 Persones sense sostre. Propals d'intervenció 16 20J ACAMPA VALENCIA, ¡QUEREMOS ACOGER YA! 17 18
La CVONGD y Pobresa Zero se adhieren a #19J Alerta Feminista en todo el territorio 19 Presentació de l'Informe Anual CEAR 2017 20 21 II Concert Solidari - Casa Meua és Casa Vostra 22 Expo de fotos Canvia de Sabates 23 Celebració i reivindicació de l'Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual a València 24 25
26 CONCENTRACIÓ pel TANCAMENT DELS CENTRES D´INTERNAMENT DE EXTRANGERS CIE 27 28 Periodisme i participació ciutadana 29 Cena Benéfica - Viviendas para los sin techo 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

PIDE AL GOBIERNO QUE AUMENTE LA AYUDA HUMANITARIA E IMPIDA LA VENTA DE ARMAS

#GOTRANSPARENT: PIDE SABER QUIÉ HACE TU ROPA

#RENTATERAPIA MARCA LA #XSOLIDARIA EN TU DECLARACIÓN DE LA RENTA

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2016: LES PERSONES I EL PLANETA PRIMER, CONTRA LA POBRESA JUSTÍCIA FISCAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV