Ocupació i voluntariat Comparteix aquesta pàgina

21 gener 2018

Escoles Solidàries

Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

Escoles Solidàries. DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017.

ESCOLES  SOLIDÀRIES, ONGD

 

OFERTA  DE  TREBALL

DATA FINAL RECEPCIÓ SOL·LICITUDS: 15 de juliol de 2017

 

LLOC DE TREBALL: Persona tècnica d'Educació pel Desenvolupament/tallerista per a la implementació del projecte “Els ODS, un nou repte global a la Solidaritat”

CONTRACTE: Per obra i servei com a persona tècnica docent/animadora per a recolzar en  l'organització de les jornades, el disseny i implementació de tallers per a escolars de 2n i 3er cicle de Primària, ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys)

DATA INCORPORACIÓ: A partir del 4 de setembre

HORARI: flexible, a pactar de comú acord entre les parts, en funció de la demanda dels  tallers i activitats a desenvolupar.

LLOC DE TREBALL: Centres educatius i /o d'associacions de la província de València.

DESCRIPCIÓ:

Es precisa persona tècnica en  EpD/tallerista amb formació docent, en EpD  i amb experiència en el disseny i desenvolupament de tallers per a la població infantil i juvenil, per tal de col·laborar en la implementació d'un projecte educatiu, a executar  de setembre a abril del curs pròxim 2017/2018 en localitats de la  província de València, amb la finalitat de divulgar els continguts i abast dels ODS, promoure la reflexió i implicació personal i col·lectiva en la responsabilitat comuna del seu assoliment i animar la col·laboració en xarxa amb altres centres i entitats amb aquestes finalitats, a través d’Escoles Solidàries.

La tasca a realitzar és dissenyar i dirigir el desenvolupament de tallers amb aquests objectius en centres educatius i associacions de la província que ho sol·liciten, en coordinació amb l'equip de persones voluntàries d’Escoles Solidàries.

PERFIL DE LA PERSONA CANDIDATA

Requisits:

Titulació universitària, preferentment en magisteri, pedagogia, psicologia, educació social o afins.

Coneixements de valencià. (Mínim nivell mitjà)

Aspectes addicionals que es valoraran:

Formació acreditada en Cooperació Internacional.

Experiència docent en els nivells assenyalats, animació sociocultural i / o voluntariat en ONGDs.

Experiència en treball en xarxa, relació i actuació de les organitzacions i moviments socials i juvenils.

Domini d'aplicacions ofimàtiques: textos, fulls de càlcul, correu electrònic, internet i xarxes socials.

Bona disposició personal per al treball en equip. Iniciativa i capacitat  de fer propostes.

Alta motivació i identificació amb els valors propis de la cooperació al desenvolupament i, especialment, de l'Educació per a la Solidaritat

Facilitat per a una bona comunicació oral i escrita

FUNCIONS:

Recolzar l'organització de les jornades, el disseny i implementació previsiblement d'uns 20  tallers per a escolars de 2n i 3r cicle de Primària, tota l’ESO i/o  membres d'entitats juvenils (10-16 anys).

Tasques de coordinació amb l'equip de Escoles Solidàries responsable del projecte.

Col·laboració en les tasques d'avaluació i justificació tècnica i econòmica de les activitats del projecte.

Recolzament en la planificació i execució de les Jornades de presentació (30 setembre-1 d'octubre) i altres activitats de comunicació.

CONDICIONES LABORALS:

Incorporació: primera setmana  de setembre

Calendari: flexible, en funció de les sol·licituds, a pactar de comú acord, entre els mesos de setembre 2017 i abril del 2018.

PRESENTACIÓ SOL.LICITUDS:

Enviar Currículum, amb declaració responsable de la mateix persona, signada i, fotocòpia del DNI,  al correu electrònic : escoles@escolessolidaries.org

Termini recepció de sol·licituds: Fins al 15 de juliol

 

Escoles Solidàries podrà seleccionar una o diverses persones per a compartir les tasques en equip o cobrir eventuals baixes per qualsevol circumstància, inclosa una baixa avaluació en l'acompliment de les funcions requerides conforme als estàndards de qualitat de l'organització i la satisfacció dels usuaris. Per aquest motiu també, podran admetre's sol·licituds individuals o en equip de fins a tres persones, totes les quals hauran de reunir els requisits sol·licitats.

Es contestaran  totes les sol·licituds i, eventualment, es podrà requerir una entrevista personal amb les persones pre seleccionades  i/o la demostració fefaent dels mèrits al·legats.

 

 

 

gener 2018

LMXJVSD
1 2 3 4 Curs “Voluntariat per a la participació social” 5 6 7
8 9 10 Inauguración Exposición fotográfica del Premio Internacional de Fotografía Humanitaria, Luis Valtueña 11 12 13 Concierto solidario “La Noche de Bach” 14
Proyección del documental documental "Amanecerá y veremos. Mujeres protagonistas de paz en Colombia" 15 Charla -Coloquio con Gustavo Castro "DEFENDER A QUIEN DEFIENDE. Criminalización de personas defensoras de DDHH" 16 Conversatorio"Retos y estrategias en la protección del territorio y de quienes lo defienden" 17 "CREANT REFUGI" Cicle de cinema sobre drets humans i d´Asil 18 Subasta de ilustraciones a favor de los proyectos de CIM Burkina en Burkina Faso. 19 20 21
Projeccions i debats dins del HUMANS FEST dirigides a grups escolars 22 23 24 II Jornades Sostenibilitat i Institucions Culturals 25 FORMACIÓ INTERNA "Segell FLO y la Comunicació del Comerç Just" 26 27 Conferencia “Una experiencia de vida: ser cooperante internacional” 28
Jornada: "Políticas redistributivas frente a la desigualdad " 29 El Colapso no es el fin del mundo: pistas reflexión estratégica con Jorge Riechmann 30 Curso de Compra Pública Ética en Castellón: Cómo convertir las compras de las Administraciones en un acto de responsabilidad social y medioambiental, paso a paso. 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

CURSOS DE FORMACIÓN MUNICIPAL 2018 EN COMPRA PUBLICA ETICA

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

VIDEO DE LA IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017 "NO ENS DONA IGUAL"

VIDEO DE LA MANIFESTACIÓ DE POBRESA ZERO EN VALÈNCIA 2017