Info ONGComparteix aquesta pàgina

21 gener 2018

Votacions obertes per seleccionar el curt guanyador del Premi del Públic al concurs d'ACPP-PV!
Assemblea De Cooperació Per La Pau País Valencià

Votacions obertes per seleccionar el curt guanyador del Premi del Públic al concurs d'ACPP-PV!

Una vegada tancat el període de presentació de curtmetratges obrim les votacions per seleccionar el curt guanyador del Premi del Públic, que gaudirà d'un viatge a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional. Ajuda'ls a guanyar amb el teu vot!

Després d’uns mesos rebent les vostres creacions audiovisuals, tanquem el període de participació i obrim les votacions per seleccionar el curtmetratge guanyador a la categoria de Premi del Públic al nostre concurs "Curtmetratges per a Transformar el Món".

En total, 38 treballs audiovisuals opten a ser guardonats amb un viatge a Palestina per conèixer de primera mà la cooperació internacional  i obtenir un reconeixement públic per ser una persona creativa i compromesa.

El període de votació finalitzarà el proper 8 de setembre i els resultats es faran públics a la web del concurs el divendres 15 de setembre. Més endavant, realitzarem un gala d’entrega de premis als responsables dels curts guanyadors.

Al mateix temps, el jurat seleccionat valorarà els curtmetratges per decidir quins són els guanyadors de la resta de categories: Premi del Jurat, Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere i Premi al Millor Curtmetratge vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Cada categoria, com apareix a les bases del concurs, té associat un premi. En el cas del Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere, els guardons consisteixen en tres viatges a Palestina; mentre que el guanyador del Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS gaudirà de material audiovisual valorat en 700€.

No esperes més i vota el teu curtmetratge favorit! http://www.acpp-pv.org/vota

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” en el qual s’endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. 

gener 2018

LMXJVSD
1 2 3 4 Curs “Voluntariat per a la participació social” 5 6 7
8 9 10 Inauguración Exposición fotográfica del Premio Internacional de Fotografía Humanitaria, Luis Valtueña 11 12 13 Concierto solidario “La Noche de Bach” 14
Proyección del documental documental "Amanecerá y veremos. Mujeres protagonistas de paz en Colombia" 15 Charla -Coloquio con Gustavo Castro "DEFENDER A QUIEN DEFIENDE. Criminalización de personas defensoras de DDHH" 16 Conversatorio"Retos y estrategias en la protección del territorio y de quienes lo defienden" 17 "CREANT REFUGI" Cicle de cinema sobre drets humans i d´Asil 18 Subasta de ilustraciones a favor de los proyectos de CIM Burkina en Burkina Faso. 19 20 21
Projeccions i debats dins del HUMANS FEST dirigides a grups escolars 22 23 24 II Jornades Sostenibilitat i Institucions Culturals 25 FORMACIÓ INTERNA "Segell FLO y la Comunicació del Comerç Just" 26 27 Conferencia “Una experiencia de vida: ser cooperante internacional” 28
Jornada: "Políticas redistributivas frente a la desigualdad " 29 El Colapso no es el fin del mundo: pistas reflexión estratégica con Jorge Riechmann 30 Curso de Compra Pública Ética en Castellón: Cómo convertir las compras de las Administraciones en un acto de responsabilidad social y medioambiental, paso a paso. 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

CURSOS DE FORMACIÓN MUNICIPAL 2018 EN COMPRA PUBLICA ETICA

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

VIDEO DE LA IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017 "NO ENS DONA IGUAL"

VIDEO DE LA MANIFESTACIÓ DE POBRESA ZERO EN VALÈNCIA 2017