Info ONGComparteix aquesta pàgina

22 octubre 2017

Lliurament de premis del concurs “Curtmetratges per a Transformar el Món”
Assemblea De Cooperació Per La Pau País Valencià

Lliurament de premis del concurs “Curtmetratges per a Transformar el Món”

Una vesprada on el gran protagonista va ser el compromís social de les persones guanyadores i finalistes del certamen, al temps que es projectaren els seus curtmetratges i dos estudiants de la Universitat de València contaren la seua experiència a Palestina amb ACPP-PV.

El passat divendres 22 de setembre a les 18.30h Assemblea de Cooperació per la Pau - País Valencià va realitzar l’acte de lliurament de premis del concurs “Curtmetratges per a Transformar el Món” a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Una vesprada molt especial que tingué com a protagonistes a les persones guanyadores i finalistes del certamen, així com el compromís social i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a eixos transversals.

Durant l’acte, comptaren amb la presència de diversos membres del jurat que ajudaren a repartir els premis de les quatre categories del concurs: el Premi del Públic al curt “Tree of Love”, d’Ana Gómez; el Premi del Jurat a “Mujeres coraje”, d’Alba Pascual Benlloch; el Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere a “Haití es nombre de mujer”, de Mar Domínguez; i el Premi al Millor Curtmetratge vinculat als ODS per a “The world is thirsty becasuse we are hungry”, d’Isabel de la Torre.

A més, es va fer una menció especial per part del jurat al curtmetratge “Los Nuevos”, de Sergio Gonzáles, un treball sobre els estereotips vers les persones estrangeres fet pels alumnes del col·legi Claret Fuensanta. Així mateix, escoltaren el testimoni de Lluis i Glòria, dos estudiants de la Universitat de València que viatjaren el passat mes d’octubre a Palestina per viure una experiència de cooperació internacional amb ACPP.

Precisament, entre els dies 6 i 14 d’octubre, les guanyadores del Premi del Públic, Premi del Jurat i Premi a la Promoció de la Igualtat de Gènere viuran una experiència similar de viatge a terreny a Palestina, amb l’objectiu de conèixer els projectes d’Assemblea de Cooperació per la Pau i com és la vida quotidiana de la societat palestina. Bon viatge! 

Podeu veure tots els curtmetratges participants a la web del projecte: http://www.acpp-pv.org/participants


El projecte "Conectem societats, construïm ciutadania" en el qual s'endinsa aquest concurs de curtmetratges està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

octubre 2017

LMXJVSD
25 26 27 28 29 30 1
CICLO DE CINE "LAS MIGRACIONES NO SON UN JUEGO" 2 GIVING FORMACIONES 3 El proceso de paz, una perspectiva histórica "Las guerrillas de Colombia" 4 CICLO DE CINE "LAS MIGRACIONES NO SON UN JUEGO" 5 Reptes del Periodisme compromès 6 III JORNADA MUNDIAL PEL TREBALL DECENT 7 8
Curso Acercándonos al Sur 9 Día mundial contra la pena de muerte. 10 11 12 VIATGE SOLIDARI ALS CAMPAMENTS DE POBLACIÓ REFUGIADA SAHARAUI 13 14 15
Curso Transparencia en la Cooperación al Desarrollo 16 Jornada contra la desigualtat obscena en Xátiva 17 Jornada contra la Desigualdad Obscena en Alicante 18 Encuentro de bienvenida con los productores de Conacado. 19 Concentració i performance en Castelló contra la desigualtat obscena 20 Marcha y Concentración en Alicante “Muévete contra la desigualdad obscena” 21 Dia d'Amèrica 2017 22
Aniversari de les primeres jornades feministes País Valencià 23 Acto inaugural Máster en Cooperación al Desarrollo UPV 24 SEMINARI ART I EDUCACIÓ CONTRA LES INJUSTÍCIES 25 Los pueblos indígenas y los costos del desarrollo 26 Capitalisme, violència i poder, Com podem canviar el món? 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

FIRMA CONTRA LA #DESIGUALDADOBSCENA

A QUE NO TE LO GASTAS?

MOVILITZACIONS DE POBRESA ZERO 2017

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

MANIFEST POBRESA ZERO OCTUBRE 2017 MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO