PropostesComparteix aquesta pàgina

20 novembre 2017

Mobilitzacions de POBRESA ZERO 2017 en València

Mobilitzacions de POBRESA ZERO 2017 en València

Actes de POBRESA ZERO en València, la manifestació “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA"será el Dissabte 21 d'octubre a les 18h desde la Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) de València.

Descarregar Manifest POBRESA ZERO EN VALENCIÀ (PDF)  /  DESCARGAR EN CASTELLANO (PDF)

VALÈNCIA

DILLUNS, 16 d´OCTUBRE

Presentación a los medios del Informe sobre el Estado de la Pobreza de la Xarxa EAPN con los datos desglosados de la C. Valenciana.

DIMARTS, 17 d´OCTUBRE Dia Internacional per l´eradicació de la pobresa

a les 12h. Performance “Escenas de la cena Obscena” con participación del Alcalde de València. Colaboran Paco Pellicer, Escuelas San José Russafa, Associació d´Actors i Actrius de València, Festival Cabanyal Intim, Universidad Politécnica de Valencia, Acció Cultural PV.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en diverses institucions Generalitat, Dipurtació i Ajuntament de València, com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa.

Desplegament de pancarta “banda blanca” en Església de Sant Lorenzo com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa. A les 19 h. Eucaristia “Enllaça't per la justícia” i lectura del manifest. Organitza Caritas Diocesana València, Mans Unides i Confer.

a les 19 h. en la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, Pl. Forn de Sant Nicolás, 4 València. Jornada contra la Desigualtat Obscena amb la presentació Informe sobre desigualtat d'Oxfam, a càrrec de Nerea Basterra d'Oxfam Intermón i Manuel Elviro Vidal presentació de l'actuació de PROEM AID en la crisi humanitària del Mediterraneo, Presenta: Maite Puertes, Pobresa Zero i Federico Buyolo, Director General de Cooperació (Per confirmar). Modera: Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Descarregar cartell

Descarregar Manifest  Pobresa Zero en pdf / Descargar Manifiesto Pobresa Zero en Castellano pdfDIVENDRES, 20 d'OCTUBRE a les 20.00h. Festival de Benvinguda de la Universitat de València en la Plaça de Bous. Amb ASPENCAT+TXARANGO+VIVA SUÈCIA en la Plaça de Bous de València Obertura de portes a les 19:30. Suport a POBRESA ZERO. Més informació i entrades a la venda en www.uv.es/benvinguda Organitza: SEDI- Universitat de València.

DISSABTE, 21 d'OCTUBRE a les 18h  Manifestació contra la pobresa “MOU-TE CONTRA LA DESIGUALTAT OBSCENA” a las 18 h. desde la Pl. Alfonso el Magnánimo (Parterre) de València.

Manifestació en València (PDF)

Manifestació en València (JPG)

Manifestació en València A3 (PDF)

ESDEVENIMENT DE FACEBOOK DE VALÈNCIA
novembre 2017

LMXJVSD
30 31 1 Inauguración exposición ‘Sin ellas no hay futuro’ 2 Des del Pam a Pam al Mercat Social: II Taller del Mercat Social al País Valencià 3 FIRA DE LA SOLIDARITAT, LA COOPERACIÓ I EL VOLUNTARIAT 4 X CONCERT SOLIDARI PROJECTE KIZIGURO (RWANDA) 5
6 Taller Teatro de las Oprimidas 7 Documental “Voces de refugiadas. Relatos y propuestas para la paz de Colombia” 8 A Contracorriente: Taller de creación audiovisual y ecología 9 Concierto-Teatro del colectivo “ARTE-MUHÉ” 10 11 12
Presentación del informe: "TRANSNACIONALES, OLIGARQUÍA Y CRIMINALIZACIÓN DE LA PROTESTA SOCIAL: EL CASO DE GUATEMALA" 13 Presentación el informe "TRANSNACIONALES, OLIGARQUÍA Y CRIMINALIZACIÓN DE LA PROTESTA SOCIAL. EL CASO GUATEMALA" 14 Curso Herramientas para la Transformación Social 15 Jornada: Los retos de la ación humanitaria en el siglo XXI 16 Charla: Las finanzas alternativas desde la óptica de la economía solidaria 17 Manifestació per un Finançament Just 18 19
Tallers de Transparència per a entitats sense ànim de lucre 20 Jornada “Una Universitat Diversa, una Ciència Diversa” 21 Video-Foro sobre Racismo y Xenofobia 22 Jornadas de Derecho Internacional Humanitario (DIH) 23 Proyección y posterior coloquio: SALUT, DRETS I ACCIÓ 24 #DaTacticVLC: Acabem amb la desigualtat extrema 25 26
Curs "Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18" 27 Jornades Menjadors que Eduquen: Diàlegs al Voltant de l´Educació i la Sobirania Alimentària. 28 LOS RETOS DE LA ACCIÓN HUMANITARIA: ACNUR EN LA EMERGENCIA DE SIRIA LA ATENCIÓN A LA POBLACIÓN REFUGIADA EN JORDANIA 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

FIRMA CONTRA LA #DESIGUALDADOBSCENA

A QUE NO TE LO GASTAS?

VIDEO DE LA IV NIT SOLIDÀRIA POBRESA ZERO 2017 "NO ENS DONA IGUAL"

VIDEO DE LA MANIFESTACIÓ DE POBRESA ZERO EN VALÈNCIA 2017

COMPRA PÚBLICA ÈTICA

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO