Info ONGComparteix aquesta pàgina

25 abril 2018

I Jornada de Barrios Abiertos: Malilla
Assemblea De Cooperació Per La Pau País Valencià

I Jornada de Barrios Abiertos: Malilla

El pròxim dissabte 14 d'abril, entre les 10.00h i 14.00h, tindrà lloc la I Jornada de Barris Oberts: Malilla, un encontre amb els veïns i veïnes de Malilla per donar a conèixer el teixit associatiu del barri i amb diverses activitats. No t'ho pots perdre!

Ja tenim una nova data que cal apuntar a l'agenda! El proper dissabte 14 d'abril tens una cita al barri de Malilla amb la "I Jornada de Barris Oberts: Malilla". T'ho perdràs?

Des de les 10:00 i fins les 14.00h, a l'espai al voltant de l'alqueria central del parc recentment inaugurat al barri (entre els carrers Joaquín Benlloch i Entitat Casa Santpau), tindrà lloc la jornada inaugural del projecte "Barris Oberts i Sostenibles. Malilla ".

Durant el matí, es realitzaran diferents activitats per a tot tipus de públics mitjançant les quals podràs conèixer als i les protagonistes del projecte: les associacions, col·lectius, centres educatius i serveis municipals presents a Malilla. Tots ells tindran un espai central en la jornada on poder informar als veïns i veïnes de les seues accions al barri.

Vols saber més? Aquestes són les activitats que farem:

- 10.30h: Sessió de teatre-fòrum. Aprendrem sobre la importància de l'associacionisme a través d'una peça teatral.

- 11.00h: 1a sessió del taller de relaxació.

- 12.30h: 2a sessió del taller de relaxació.

- De 13:00-14:00: Actuacions musicals de diferents grups del barri i del cor del CEIP Rafael Mateu Cámara.

A més, al llarg de tota la jornada es realitzarà un taller de ràdio, a càrrec del Centre Municipal de Joventut de Malilla, amb espais informatius i entrevistes amb les que et podràs convertir en periodista durant un dia. I hi ha molt més: pinta-cares, manualitats ...

No t'ho pots perdre!

Què és el projecte "Barris Oberts i Sostenibles. Malilla "?

Barris Oberts i Sostenibles. Malilla és un projecte d’Assemblea de Cooperació per la Pau-País Valencià (ACPP-PV) finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. Aquest s’endinsa al programa Barris Oberts que Asamblea de Cooperación por la Paz porta treballant en diferents barris i pobles del territori espanyol des de fa cinc anys.

El programa Barris Oberts naix de la necessitat d’ampliar i superar el radi d’acció dels projectes d’educació per al desenvolupament més enllà dels àmbits purament formatius (centres educatius, centres de formació, universitats, etc.) i d’emmarcar-los en l’àrea geogràfica en la que els ciutadans i les ciutadanes conviuen: el barri. Per això, el programa Barris Oberts impulsa el treball amb les associacions i entitats ciutadanes per a buscar noves fórmules de participació que permeten als veïns i veïnes d’un barri fer-se i sentir-se responsables en la recerca de solucions dels problemes socials que es detecten en la comunitat.

Què busquem amb Barris Oberts i Sostenibles. Malilla?

  • Enfortir un nou model de gestió que incidisca en pràctiques participatives.
  • Que els ciutadans i ciutadanes puguen fer-se i sentir-se responsables de les decisions que es prenen sota un concepte de la participació com a gestió d’allò col·lectiu.
  • Generar espais i oportunitats per a millorar el grau d’implicació de la ciutadania en la gestió de mesures concretes per a millorar la convivència mitjançant l’organització d’activitats educo-artístiques.
  • Desenvolupar, a nivell de barri, un model social participatiu, inclusiu i equitatiu.
  • Afavorir i fomentar la presa de consciència i el compromís dels veïns i veïnes de Malilla a través del treball amb els col·lectius, actors i entitats d’influència comunitària al barri envers la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local.

El projecte "Barris Oberts i Sostenibles. Malilla" està finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. 

abril 2018

LMXJVSD
26 27 28 29 30 31 1
2 Concentració #ForaParadisosFiscals 3 CONVERSATORIO CON YUDERKYS ESPINOSA 4 5 6 Concentración an apoyo a los presos políticos saharahuis en huelga de hambre 7 8
9 10 (Des)Construint-nos 11 12 Laura Pons presenta a Sueca la seua experiència com a voluntària del Fons amb joves de Bolívia 13 III JORNADAS DE LA RED SANITARIA SOLIDARIA DE CASTELLÓN 14 IV Marcha Solidaria de Bicicletas 15
JORNADA INTERCAMBIO EXPERIENCIAS Derechos de Mujeres Migrantes y del Sur en el Marco de la Agenda 2030. La experiencias colombiana 16 Conferencia "Los movimientos sociales en América Latina" 17 IV Jornadas Igualdad de Género 18.04 Universitat de València 18 Documental "Amanecera y veremos, mujeres protagonistas de paz en Colombia" 19 CONCENTRACIÓ/MANIFESTACIÓ NO A L'AGRESSIÓ IMPERIALISTA A SÍRIA 20 MANIFESTACIÓ: Del País Valencià a Palestina Per la llibertat, l'antirracisme i l'antifeixisme. 21 22
MESA REDONDA: PLAN DE INCLUSIÓN SOCIAL EN ALICANTE: PROTESTAS Y PROPUESTAS 23 Cabanyal Íntim: 8a Edició Memòria 24 III Jornadas: Sáhara Occidental y las Universidades Públicas Valencianas 25 Propuesta escénica Drap para denunciar el consumo compulsivo y las consecuencias de la moda low cost 26 Barris Oberts i Sostenibles: taller de socarrats 27 Día del Trabajo 2018, Experiencias de emancipación y esperanza 28 29
30 1 2 3 4 5 6

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

#RENTATERAPIA MARCA LA #XSOLIDARIA EN TU DECLARACIÓN DE LA RENTA

DIA MUNDIAL DEL COMERÇ JUST 2018 EN LA COMUNITAT VALENCIANA

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

INFLUENCERS ANÓNIMOS

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

#OBJECIONFISCAL

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD