ConvocatòriesComparteix aquesta pàgina

20 febrer 2019

Caixa Popular: CONVOCATÒRIA OBERTA AJUDES “UN DIA DE SALARI”

Caixa Popular: CONVOCATÒRIA OBERTA AJUDES “UN DIA DE SALARI”

Els projectes, junt a la sol•licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular, abans del 30 de setembre.

Font: Caixa PopularCampanya un Dia de Salari


1.   Caixa Popular, mitjançant el seu Grup de Cooperació, cada any convoca la “Campanya Un Dia de Salari”, amb la qual els persones de l’equip de treball d’aquesta cooperativa donem voluntàriament un dia del nostre salari per a ajudar al finançament de projectes solidaris.

2.   Els diners recaptats és destinen a diverses ONGs que ens presenten els seus projectes. Poden accedir totes els Associacions, Organitzacions no Governamentals, o qualsevol altra fórmula associativa legalment constituïda, sense ànim de lucre.

3.   Els projectes han d’estar referits a Projectes de cooperació al desenvolupament. És valorarà:

 • fórmula cooperativa,
 • gènere
 • infància
 • autosuficiència alimentària/sanitària/educativa
 • medi ambient

4. Cada projecte presentat deurà de tindre un estudi de la situació actual de la zona i de la problemàtica que és pretén abordar així com l'experiència complementària que l'organització crega que ajudarà a valorar el projecte. També s'aportarà informació relativa a la pròpia Associació o Organització: Estatuts, memòria d’activitats, etc.

Caldrà adjuntar sol•licitud d’inscripció a la convocatòria, disponible a la pàgina web de Caixa Popular.

En la mesura que seguisca possible, és prega que s’adjunte material audiovisual del projecte.

5. Els projectes, junt a la sol•licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular, abans del 30 de setembre.

6. La quantitat màxima dels fons que podrà rebre cada projecte serà de 3000 euros.

7. Per a la concessió de l'ajuda serà condició imprescindible que la mateixa seguisca utilitzada per al desenrotllament del projecte premiat. Caixa Popular demanarà documentació econòmica i gràfica que justifique la realització del projecte.

8. El veredicte és farà públic al llarg del mes d’octubre de 2018 i la decisió serà inapel•lable.

9. Els projectes no premiats estaran a disposició dels seus autors durant el mes posterior al veredicte del Jurat.
.

Una vegada conclosa la campanya de “Un Dia de Salari”, mitjançant la qual, les persones de l’equip del Caixa Popular donen voluntàriament un dia del seu salari per a destinar-ho al finançament de projectes solidaris, ens toca triar aquests projectes.

Les ajudes es destinen a associacions, ONGs, o qualsevol altra forma associativa legalment constituïda i sense ànim de lucre.

Condicions per a accedir a les ajudes:

  • Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament.És valorarà:
  • Fórmula cooperativa. 
  • Gènere. 
  • Infància. 
  • Autosuficiència alimentària, sanitària o educativa. 
  • Medi ambient.

Llegir les condicions completes.


febrer 2019

LMXJVSD
28 29 30 31 Emisión del documental "TIGERNUT. La patria de las mujeres íntegras". 1 Concentración NO A LA LLEI MORDASSA 2 3
Exposicion fotográfica y proyección audiovisual del proyecto "Vientos del pueblo Sirio" en memoria de Miguel Hernandez y a facvor de las personas refugiadas 4 5 Diálogos de Mujeres por la Paz en el Mediterraneo. Expèriencias africanas, mediterraneas y latinoamericanas 6 Manos Unidas cumple 60 AÑOS y lanza la campaña “CREEMOS EN LA IGUALDAD Y EN LA DIGNIDAD 7 Cacerolada/manifestación 8F 8 Taller: Claus per comunicar amb efectivita 9 10
Turismo responsable del Rif al Erg Chebbi 11 12 Cicle de cinema "Les vides de Grace" 13 Ciclo de seminarios sobre políitcas públicas, interculturalidad y convivencia 14 X EDICIÓN HUMANS FEST - SECCIÓN OFICIAL CORTOMETRAJES LIBERTAD Y DDHH 15 IX Edición del Carnaval intercultural Russafa CulturaViva "Carnaval a Banda" 16 Muestra de Economías Alternativas 17
III Universidad de Invierno - HACIA EL CAMBIO SOCIAL: HÁBITAT Y TRANSICIONES ENERGÉTICAS 18 Jornada DS 12: PRODUCCIÓ I CONSUM RESPONSABLES. CAMINANT CAP A LA SOSTENIBILITAT 19 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 20 CINEMA FÒRUM: "¡Gracias Jefe!" La comèdia documental que ha revolucionat França 21 Periodismo, Datos y Objetivos de Desarrollo Sostenible 22 II Jornada de políticas redistributivas que combaten la desigualdad 23 24
Curs d'Introducció a la Cooperació Internacional al Desenvolupament 25 ACTE EN COMMEMORACIÓ DEL 43 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA ÀRAB SAHRAUÍ DEMOCRÀTICA 26 Ciclo de seminarios sobre políitcas públicas, interculturalidad y convivencia 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD