ConvocatòriesComparteix aquesta pàgina

22 octubre 2018

Caixa Popular: CONVOCATÒRIA OBERTA AJUDES “UN DIA DE SALARI”

Caixa Popular: CONVOCATÒRIA OBERTA AJUDES “UN DIA DE SALARI”

Els projectes, junt a la sol•licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular, abans del 30 de setembre.

Font: Caixa PopularCampanya un Dia de Salari


1.   Caixa Popular, mitjançant el seu Grup de Cooperació, cada any convoca la “Campanya Un Dia de Salari”, amb la qual els persones de l’equip de treball d’aquesta cooperativa donem voluntàriament un dia del nostre salari per a ajudar al finançament de projectes solidaris.

2.   Els diners recaptats és destinen a diverses ONGs que ens presenten els seus projectes. Poden accedir totes els Associacions, Organitzacions no Governamentals, o qualsevol altra fórmula associativa legalment constituïda, sense ànim de lucre.

3.   Els projectes han d’estar referits a Projectes de cooperació al desenvolupament. És valorarà:

 • fórmula cooperativa,
 • gènere
 • infància
 • autosuficiència alimentària/sanitària/educativa
 • medi ambient

4. Cada projecte presentat deurà de tindre un estudi de la situació actual de la zona i de la problemàtica que és pretén abordar així com l'experiència complementària que l'organització crega que ajudarà a valorar el projecte. També s'aportarà informació relativa a la pròpia Associació o Organització: Estatuts, memòria d’activitats, etc.

Caldrà adjuntar sol•licitud d’inscripció a la convocatòria, disponible a la pàgina web de Caixa Popular.

En la mesura que seguisca possible, és prega que s’adjunte material audiovisual del projecte.

5. Els projectes, junt a la sol•licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular, abans del 30 de setembre.

6. La quantitat màxima dels fons que podrà rebre cada projecte serà de 3000 euros.

7. Per a la concessió de l'ajuda serà condició imprescindible que la mateixa seguisca utilitzada per al desenrotllament del projecte premiat. Caixa Popular demanarà documentació econòmica i gràfica que justifique la realització del projecte.

8. El veredicte és farà públic al llarg del mes d’octubre de 2018 i la decisió serà inapel•lable.

9. Els projectes no premiats estaran a disposició dels seus autors durant el mes posterior al veredicte del Jurat.
.

Una vegada conclosa la campanya de “Un Dia de Salari”, mitjançant la qual, les persones de l’equip del Caixa Popular donen voluntàriament un dia del seu salari per a destinar-ho al finançament de projectes solidaris, ens toca triar aquests projectes.

Les ajudes es destinen a associacions, ONGs, o qualsevol altra forma associativa legalment constituïda i sense ànim de lucre.

Condicions per a accedir a les ajudes:

  • Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament.És valorarà:
  • Fórmula cooperativa. 
  • Gènere. 
  • Infància. 
  • Autosuficiència alimentària, sanitària o educativa. 
  • Medi ambient.

Llegir les condicions completes.


octubre 2018

LMXJVSD
Concentracion "Basta de persecución policial a los manteros" 1 XERRADA: Juguem a les finances alternatives: role playing de banca ética 2 Charla: Comunidad de paz de San José de apartadó "Dignidad y resistencia campesina en Colombia" 3 Fiesta de Bienvenida Talleres 2018-2019 en Jarité 4 Curso de Formación Básica Social para voluntariado de la provincia de Alicante 5 6 7
8 9 10 11 12 13 Concentración contra la Pobreza en Alcoleja 14
Conferència en La Nau Gran : La societat civil devant la Desigualtat 15 16 Charla "Crisis humanitaria en el Mediterraneo. ¿Que estamos haciendo para evitar muertes?. Más hechos y menos promesas. Derechos Ya!" 17 Acto 25 aniversario de FARMAMUNDI 18 Concentració de POBRESA ZERO 2018 en Almàssera 19 CANCELADA Manifestació contra la pobresa en València “Més fets i Menys promeses, Drets Ja” 20 21
Charla Coloquio con Sonia Guachizaca / SPP Ecuador 22 23 Taller: "Activismo y perspectiva de género" 24 II Congreso Internacional de Derechos Humanos 25 Presentación del proyecto “Somos tu altavoz: fomento de la participación ciudadana, favoreciendo el impacto social de las entidades. Conectando redes de apoyo“. 26 Jornada ludicoesportiva "Mou-te per la pobresa" en Algemesi 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

MANIFEST POBRESA ZERO 2018 "MES FETS I MENYS PROMESES, DRETS JA"

ESPAI WEB DESCARREGA DE CARTELLS, BANNERS I VIDEOS DE POBRESA ZERO

FESTIVAL DE BENVINGUDA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA 2018

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO