PropostesComparteix aquesta pàgina

18 gener 2019

FESTICOOP. Iniciatives cooperatives per un mon millor

FESTICOOP. Iniciatives cooperatives per un mon millor

Diumenge 2 de decembre de 11 a 15 h. en pl. Gerardo Garcés de Xirivella (València) Mercat Agrocològic, Fira d´Economia Solidària, Concert Verm´"La Fumiga". Activitats infantils i paella solidària.


El diumenge 2 de desembre, Xirivella celebrarà l’esdeveniment FestiCOOP, dedicat a l’exposició festiva d’iniciatives econòmiques cooperatives i solidàries per un món millor.

Es tracta d’unes activitats organitzades per la cooperativa Cultura Activa amb la col·laboració de Pallassos en Rebeldia, CONGD i REAS PV. A més, comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament de Xirivella gràcies al treball conjunt de les regidories d’Economia del Bé Comú, Cooperació i Medi Ambient.

«L’objectiu del FestiCOOP és promoure un model de consum conscient, responsable i compromés amb el respecte a la terra, la cultura i la dignificació de les condicions de la vida i relació entre persones i pobles d’arreu del món» explica Boro Montroy, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat.

FestiCOOP tindrà lloc a la plaça Gerardo Garcés d’11.00 a 15.00 h, on s’implantarà també un espai dedicat al mercat agroecològic de proximitat, mitjançant la venda directa de productes d’agricultura i apicultura del nostre entorn on els productors i productores aconsegueixen una remuneració i unes condiciones laborals justes, mantenint actiu el camp treballant de manera sostenible perquè el consumidor obtinga un producte saludable i de gran qualitat a bon preu.

FestiCOOP tindrà com a activitat cultural principal el concert del grup valencià La Fúmiga a les 13.30 h, i a l’acabar, es repartiran racions de paella a preus populars, la recaptació de la qual anirà destinada al projecte solidari Festiclown Palestina.

gener 2019

LMXJVSD
31 1 2 3 Pase del documental "Recuperando el paraiso" con presencia de la realizadora 4 5 6
Curso D-FORMAT de formación semipresencial La participación como herramienta de transformación social" 7 8 9 Proyección película y charla : "Las Mujeres Deciden" de Xiana Yago 10 Taula Rodona "Elles trien II. Teixint complicitats entre Els Ports i Tunísia" 11 Acte per la llibertat d´expresió contra la criminació de la solidaritat amb Palestina 12 Concierto Solidario a favor ''Caritas Diocesana" 13
14 CONCENTRACIÓN EN APOYO A LAS MUJERES DE ANDALUCÍA EN ALICANTE, VALENCIA y CASTELLÓN 15 16 Encuentro Internacional: Retos para una Educación inclusiva y transformadora hacia la Agenda 2030 17 Concierto Lírico Solidario en Sagunto 18 19 20
21 22 Cineforums: Pasar a la acción, una visión crítica a los ODS 23 24 Mesa redonda inauguración exposición "Enfermedades desatendidas. Mujeres y niñas olvidadas". 25 Únete al voluntariado con Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras, por un 2019 solidario 26 El Comerç Just estarà present en el mercat "De l´Horta a la plaça" 27
Curso ON LINE - FORMACIÓN BÁSICA EN OBJETIVOS DE DESARROLLO SOSTENIBLE 28 Concentració pel tancament dels Centres d´Internament de´Estrangers CIEs NO 29 30 Ciclo de seminarios sobre políitcas públicas, interculturalidad y convivencia 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

FÒRUM PER A LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL QUE VOLEM DESTINACIÓ: DRETS HUMANS

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

COOPERAR ESTA DENTRO DE TI MIRA COMO PODEMOS #COOPERARMEJOR

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

MANIFEST POBRESA ZERO 2018 "MES FETS I MENYS PROMESES, DRETS JA"

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD