PropostesComparteix aquesta pàgina

18 gener 2019

Solidaritat amb el poble sahrauí

Solidaritat amb el poble sahrauí

CCOO PV promou una campanya de donacions i recollida d’aliments no peribles, en suport de la caravana solidària dirigida als campaments de persones refugiades sahrauís de Tinduf, organitzada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.


CCOO PV està compromés amb els drets humans i el futur en llibertat del poble sahrauí, en línia amb el conveni signat recentment amb la Delegació Sahrauí per a la Comunitat Valenciana.

Aquesta campanya s’iniciarà el 17 de desembre i finalitzarà el 17 de gener de 2019, coincidint amb la vespra de la pròxima caravana dirigida als campaments de persones refugiades en la regió de Tinduf (Algèria), organitzada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.

L’objectiu de la campanya és ajudar a pal·liar l’escassesa d’aliments que tenen les persones refugiades i proveir els materials sol·licitats des dels campaments i aprovats pel Ministeri de Cooperació de la RASD.

S'arreplegaran aliments com ara sucre, arròs, llentilles, pastes i oli, que podran ser dipositats en les diferents seus de CCOO del País Valencià. La nostra afiliació també podrà dipositar donacions econòmiques en el compte de la Delegació Sahrauí següent: BBVA ES65 0182 0517 6702 0165 0049 en concepte d’‘Ajuda Humanitària CCOO PV Sàhara Occidental’.

Violació dels drets humans al Sàhara Occidental

El Sàhara Occidental és un territori no autònom sotmés al dret internacional, que mai ha pertangut al Regne del Marroc, i per això li exigim que cesse l'ocupació il·legal del territori i permeta l'exercici del dret del poble sahrauí a l'autodeterminació. També instem al Govern espanyol que assumisca la seua responsabilitat històrica amb la descolonització del Sàhara Occidental i que cesse l’espoli dels recursos naturals sahrauís, declarat il·legal pel Tribunal de Justícia Europeu.

CCOO PV expressa la seua indignació per les permanents violacions dels drets humans al Sàhara Occidental ocupat, i pels efectes d'una justícia que condemna amb greus penes els activistes i les activistes sahrauís de l'autodeterminació. La central sindical exigeix a la Unió Europea que faça efectiva la clàusula de respecte als drets humans, establida en l'Acord preferencial amb el Regne del Marroc.


gener 2019

LMXJVSD
31 1 2 3 Pase del documental "Recuperando el paraiso" con presencia de la realizadora 4 5 6
Curso D-FORMAT de formación semipresencial La participación como herramienta de transformación social" 7 8 9 Proyección película y charla : "Las Mujeres Deciden" de Xiana Yago 10 Taula Rodona "Elles trien II. Teixint complicitats entre Els Ports i Tunísia" 11 Acte per la llibertat d´expresió contra la criminació de la solidaritat amb Palestina 12 Concierto Solidario a favor ''Caritas Diocesana" 13
14 CONCENTRACIÓN EN APOYO A LAS MUJERES DE ANDALUCÍA EN ALICANTE, VALENCIA y CASTELLÓN 15 16 Encuentro Internacional: Retos para una Educación inclusiva y transformadora hacia la Agenda 2030 17 Concierto Lírico Solidario en Sagunto 18 19 20
21 22 Cineforums: Pasar a la acción, una visión crítica a los ODS 23 24 Mesa redonda inauguración exposición "Enfermedades desatendidas. Mujeres y niñas olvidadas". 25 Únete al voluntariado con Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras, por un 2019 solidario 26 El Comerç Just estarà present en el mercat "De l´Horta a la plaça" 27
Curso ON LINE - FORMACIÓN BÁSICA EN OBJETIVOS DE DESARROLLO SOSTENIBLE 28 Concentració pel tancament dels Centres d´Internament de´Estrangers CIEs NO 29 30 Ciclo de seminarios sobre políitcas públicas, interculturalidad y convivencia 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

FÒRUM PER A LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL QUE VOLEM DESTINACIÓ: DRETS HUMANS

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

COOPERAR ESTA DENTRO DE TI MIRA COMO PODEMOS #COOPERARMEJOR

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

ODUSALUD, OBSERVATORI DEL DRET A LA SALUT CV

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

MANIFEST POBRESA ZERO 2018 "MES FETS I MENYS PROMESES, DRETS JA"

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD