PropostesComparteix aquesta pàgina

23 juliol 2019

7a Mostra Internacional Cinema Educatiu

Té com objectiu fonamental fomentar l’ús dels mitjans audiovisuals com a eina bàsica d’aprenentatge tant en educació formal com no formal: funció cultural, social i de diversió. Ser proactius en l’ús de les noves tecnologies i no receptors passius. Dominar els codis mediàtics perquè els mitjans no ens controlen a nosaltres.

Té com objectiu fonamental fomentar l’ús dels mitjans audiovisuals com a eina bàsica d’aprenentatge tant en educació formal com no formal: funció cultural, social i de diversió. Ser proactius en l’ús de les noves tecnologies i no receptors passius. Dominar els codis mediàtics perquè els mitjans no ens controlen a nosaltres.

 

Al llarg del festival que se celebra per tot el territori valencià durant el mes de febrer, amb passes per a escolars i projeccions obertes al públic en més de 25 seus a pobles i ciutats, també programem activitats relatives a l’educomunicació.

 

Així, en la nostra programació trobareu:
-Trobades periòdiques entre professorat i altres agents de l’educació i comunicació.
-Promoció de l’audiovisual infantil i la difusió de la cultura en el seu àmbit d’actuació.
-Cursos, seminaris, conferències, masterclasses, tallers, o qualsevol activitat, programa i esdeveniment que facilitin la consecució dels fins.
-Establir i mantenir vincles, col·laboracions o convenis de caràcter cultural amb tota mena d’òrgans i entitats de l’Administració pública o privada per a la difusió de l’audiovisual entre els xiquets/es.
-Establir i promoure l’intercanvi cultural a nivell internacional i estatal, con la participació en congressos, tallers, festivals o trobades de qualsevol tipus.
-Propiciar la circulació d’informació sobre serveis, béns i productes encaminats per la promoció i coneixement del món audiovisual entre la infantesa.


MÉS INFORMACIÓ

juliol 2019

LMXJVSD
Jornada Informativa - Construir el futuro que queremos: educación para el desarrollo sostenible 1 Guatemala després de les últimes eleccions 2 Asamblea abierta de trabajo #CaravanaSur2019 3 Concierto Solidario: #VocesporBenín 4 Jornada: "Dificultades de acceso al Mercado de Trabajo" 5 Rescatar No es un crimen-Concentración por la liberación de Carola Rackete 6 7
Cursos de verano de la Universidad de Alicante 'Rafael Altamira' 8 Curso de Formación: "Desigualdad de Género y Defensa de Derechos de las Mujeres a nivel global y local" 9 Cursos de verano de la Universidad de Alicante 'Rafael Altamira' 10 11 12 13 14
Curso DERECHO A LA ALIMENTACIÓN. SOBERANÍA ALIMENTARIA Y COMERCIO JUSTO 15 Conferencia: Educación pública y educación privada. Dos modelos a debate 16 Taller robòtica i ods 17 Los muros de la discordia, solución o entelequia 18 Mesa redonda: "Periodismo y política ante la corrupción" 19 Manifestación del Orgullo LGTBI en Alicante 20 21
Exposición fotografica y audiovisual: Colombia: ¿guerra sin fin? 22 23 Por el fin de la represión en el Sahara Occidental 24 Día internacional de la mujer afrodescediente 25 Cine a la fresca "Tigernut, la pàtris de les dones íntegres" a l´Hort de les FACA (Carcaixent) 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

TERMINOS DE REFERENCIA NUEVA WEB CVONGD

1ª EDICIÓ PREMIS COOPERACIÓ CVONGD

PROPUESTAS 2019 DE VIAJES SOLIDARIOS DE LAS ONGD

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL