Ocupació i voluntariat Comparteix aquesta pàgina

21 abril 2019

Camps de voluntariat IVAJ: Activitat intercultural en els campaments de persones refugiades saharauís.

Camps de voluntariat IVAJ: Activitat intercultural en els campaments de persones refugiades saharauís.

El període d'inscripció s'iniciarà el dilluns 25 de març a les 09.00 hores i finalitzarà quan estiguen cobertes les 12 places disponibles.


L'IVAJ en col·laboració amb Jarit Asociación Civil realitza del 20 al 28 d'abril de 2019 un projecte d'intercanvi intercultural en els campaments de persones refugidades saharauís.

L'objectiu de l'activitat és fomentar la motivació, participació i interés de la joventut saharahuí per a millorar el seu desenvolupament i creixement personal amb una ventall d'activitats i eines útils, al mateix temps que sensibilitzar a la joventut valenciana sobre la història i situació del conflicte a través de l'acostament a la seua cultura.  

Poden participar joves de 18 a 30 anys i la quota a pagar per l'activitat és de 360 € (vols inclosos).

El període d'inscripció s'iniciarà el dilluns 25 de març a les 09.00 hores i finalitzarà quan estiguen cobertes les 12 places disponibles. Tant la reserva com el pagament es realitzarà a través de la nostra pàgina web.

Informació del projecte.

Fes la teua inscripció.

 

Els camps de voluntariat juvenil

Un camp de voluntariat juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

S'organitzen camps de voluntariat a la Comunitat Valenciana, en altres comunitats autònomes i en altres països.

Convocatòria 2019

Hi ha tres modalitats:

A: Camps a la primavera:

Del 19 al 28 d'abril, amb una durada de 9 dies. La quota per plaça i torn és de 30 €, IVA inclòs. La Inscripció serà de l'11 de febrer al 28 de febrer.

 Fuente: http://www.ivaj.gva.es/va/viu-la-solidaritat

B: Camps a l'estiu: preferentment en juliol i agost, amb una durada d'entre 10 i 15 dies. per a participar, cal fer una preinscripció a través d'Internet, des de les 9 hores del 25 de febrer fins a les 14 hores del  5 d'abril. La quota per plaça i torn, és de 110 €, IVA inclòs. La inscripció serà a partir del 16 d'abril.


C: Camps a l'hivern: del 26 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020, amb una durada de 9 dies. La quota per plaça i torn és de 30 €, IVA inclòs. La inscripció serà de l'11 de novembre al 29 de novembre.

L'edat per a participar en els camps de voluntariat juvenil organitzats a la Comunitat Valenciana estarà compresa entre els 15 i els 30 anys.

Les edats, durada i l'import dels camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI seran els que establisca la comunitat autònoma o entitat organitzadora, i haurà d'ingressar-se en el compte bancari que s'indique en cada cas.

Convocatòria

abril 2019

LMXJVSD
Abierta la inscripción en FORMACION INTERNA:Construcción de Línea de Base para Proyectos de Educación para la Ciudadanía Global. 1 Presentación del libro "Indestructibles" de Xavier Aldekoa 2 IX Jornadas Cooperación al desarollo 3 Cinema fòrum: "Fràgil Equilibri" 4 JORNADES SOBRE MENJADORS ESCOLARS SOSTENIBLES 5 Encontre de Voluntariat- Projecte de Cpmerç Just 6 Carrera solidaria 7
CAS BLASCO: La ciutadania contra la corrupció 8 DEL RIFF AL ERG CHEBBI – Viatge de Pasqua 2019 9 Proyeccion documental: "Tigernut, la patria de la mujeres íntegras" 10 Taller de documental participativo comunitario 11 Concentración por el clima 12 FORMACIÓN BÁSICA EN COOPERACIÓN INTERNACIONAL 13 14
15 Jornada Ciberserguridad para Pymes. Aspectos prácticos 16 Mostra Itinerant de Cinema i Vídeo Indígena 17 18 19 20 21
22 23 24 Concentración por el clima 25 26 Plasticero, festival ecosocial 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD