Ocupació i voluntariat Comparteix aquesta pàgina

16 juny 2019

Oberta l´inscripció per al 8ª edició Especialistes Municipals Voluntaris del Fons Valencià per la Solidaritat

Oberta l´inscripció per al 8ª edició Especialistes Municipals Voluntaris del Fons Valencià per la Solidaritat

9 plaçes d´Especialistes Municipals Voluntaris per a 9 projectes a a Equador, Bolívia i El Salvador. El termini de presentació: fins les 23:59 hores del 10 de juny de 2019. Inscripcions en la web.

Font: http://emvfonsvalencia.com/

SOL·LICITUDS

VOLS APROFITAR LES TEUES VACANCES PER A VIURE UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA DE VOLUNTARIAT?

COMPLEIXES AMB UN DELS PERFILS SOL·LICITATS?

NO T’HO PENSES! ANIMA’T!

#TUFASPAPER!

Els/les interessats/des hauran d’omplir el FORMULARI i firmar el Certificat condicions i deures 2019:

Tota la documentació complementària (mèrits, certificats, certificat de condicions, certificat de delits de naturalesa sexuals, còpia de la titulació i informació complementaria) deurà d’enviar-se per correu electrònic a: oficina@fonsvalencia.org amb el assumpte: EMV 2019 PLAÇA Nº– – “COGNOM_NOM”

Termini de presentació: fins les 23:59 hores del 10 de juny de 2019.

No s’admetran sol·licituds presentades per un altre mitjà, fora de termini, ni aquelles que no continguen tota la documentació requerida.

El projecte “Especialista Municipal Voluntari-ària” enguany compleix la seua huitena edició i consisteix a realitzar una convocatòria pública adreçada a tècnics/ques i veïnes/s dels nostres municipis i mancomunitats sòcies a la Comunitat Valenciana per a poder realitzar durant un mes una experiència de treball tècnic en terreny conjuntament amb una de les nostres contraparts.

Durant 2019, presentem 9 places d’assistència tècnica d’un mes a terreny amb les nostres contraparts de l’Equador, El Salvador i Bolívia.

L’objectiu general del mateix és el d’enfortir les aliances municipalistes entre el Nord i el Sud i en l’específic de crear xarxes d’intercanvi i transferència de coneixements entre els municipis i mancomunitats sòcies del Fons Valencià i les contraparts del Sud.

Els resultats previstos són la creació d’una consciència solidària i cooperativa en les persones voluntàries que hi participen; així com la prestació d’assistència tècnica especialitzada en municipis i entitats en països socis. També es pretén obrir espais de participació directa en terreny per als municipis, en programes i projectes de cooperació al desenvolupament; fomentar de la participació de tècnics i tècniques dels ajuntaments valencians i de les nostres contraparts en iniciatives de cooperació al desenvolupament per mitjà del voluntariat internacional i la sensibilització de la població valenciana sobre els països del Sud i les causes de la pobresa i les desigualtats.

Les persones seleccionades reben un curs de formació i preparació abans de l’arribada a terreny, així com els contactes amb les contraparts necessaris per a la identificació del treball abans de l’arribada al lloc final de treball.

Les persones especialistes hauran de realitzar, en tornar a la Comunitat Valenciana, socialitzacions del treball realitzat i participar en les accions de sensibilització organitzades pel Fons.juny 2019

LMXJVSD
27 28 29 30 31 II semana del refugio 1 2
Formación interna: Comunicar para transformar. Cómo construir nuevos discursos, usar herramientas innovadoras y medir el impacto. 3 "Cas Blasco, una experiencia de lluita contra la corrupció" 4 PASAR A LA ACCIÓN: Propuestas de Cambio Social - Mesa de debate "Igualdad de Genero y defensa de derechos de las mujeres" 5 a Filmoteca de CCOO PV projecta el documental ‘Encontres d’exili’ 6 VII Cena del Hambre 7 Presentación del proyecto “La sostenibilitat al Plat (fase III): Tejiendo redes alrededor de los comedores escolares sostenibles” 8 9
Presentación del informe Discriminación de origen 10 Proyección y charla del documental "Tigernut, la patria de las mujeres íntegras" 11 Formación interna: Comunicar para transformar. Cómo construir nuevos discursos, usar herramientas innovadoras y medir el impacto. 12 Defensora en perill: Acte informatiu 13 Día mundial de las personas refugiadas 2019: II Marcha a la Serra Grossa 14 Campionat de futbol DMR 15 16
Charla - Coloquio "Mujeres indígenas vs Multinacionales. El caso de Guatemala" 17 Nicaragua y la Crisi de Derechos Humanos en Centroamérica 18 19 Presentació Informe Anual CEAR, La Situación de les persones refugiades a Espanya i Europa 20 Trivial Feminista 21 22 València canvia pel clima 23
24 25 26 Balance Social Básico- carta de presentación de las entidades sociales. Paso a paso y problemas. 27 28 Manifestación del Orgullo 29 Concursos de microrelats i fotografia de València Acull 30
1 2 3 4 5 6 7

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

LA CVONGD REP EL SEGELL DE “TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN”

POLÉTIKA

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO