ConvocatòriesComparteix aquesta pàgina

23 octubre 2019

Caixa Popular: Convocatòria oberta ajudes “UN DIA DE SALARI”.

Caixa Popular: Convocatòria oberta ajudes “UN DIA DE SALARI”.

Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament. Presentació de projectes fins al 30 de setembre

Font: http://www.grupdecooperacio-caixapopular.es/

Caixa popular posa en marxa una nova convocatòria de la campanya de “Un Dia de Salari”, mitjançant la qual, les persones de l’equip del Caixa Popular donen voluntàriament un dia del seu salari per a destinar-ho al finançament de projectes solidaris, ens toca triar aquests projectes.

Les ajudes es destinen a associacions, ONGs, o qualsevol altra forma associativa legalment constituïda i sense ànim de lucre.

 

Condicions per a accedir a les ajudes: Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament.

És valorarà:

  • Fórmula cooperativa.
  • Gènere.
  • Infància.
  • Autosuficiència alimentària, sanitària o educativa.
  • Medi ambient.

Si vols participar en la convocatòria del 2018, presenta el projecte de la teua entitat des del 3 de juny de 2019 fins al 30 de setembre.

Descarregar les condicions completes.OR

Descàrrega la sol·licitud d’inscripció

Ompli-la i envia-la punxant ací

Projectes seleccionats en l’edició de 2018 en la WEB:

http://www.grupdecooperacio-caixapopular.es/M

ULARI

BASES DE LA CONVOCATORIA

1. Caixa Popular, mitjançant el seu Grup de Cooperació, cada any convoca la “Campanya Un Dia de Salari”, amb la qual les persones de l’equip de treball d’aquesta cooperativa donem voluntàriament un dia del nostre salari per a ajudar el finançament de projectes solidaris.

2. Els diners recaptats es destinen a diverses ONGs que ens presenten els seus projectes. Poden accedir totes els Associacions, Organitzacions no Governamentals, o qualsevol altra fórmula associativa legalment constituïda, sense ànim de lucre.

3. Els projectes han d’estar referits a Projectes de cooperació al desenvolupament. Es valorarà:

  • fórmula cooperativa,
  • gènere
  • infància
  • autosuficiència alimentària/sanitària/educativa
  • medi ambient

4. Cada projecte presentat haurà de tindre un estudi de la situació actual de la zona i de la problemàtica que és pretén abordar així com l’experiència complementària que l’organització crega que ajudarà a valorar el projecte. També s’aportarà informació relativa a la pròpia Associació o Organització: Estatuts, memòria d’activitats, etc.

Caldrà adjuntar sol·licitud d’inscripció a la convocatòria, disponible en esta pàgina web.

En la mesura que siga possible, es prega que s’adjunte material audiovisual del projecte.

5. Els projectes, al costat de la sol·licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular o a través del mail grupdecooperacio@caixapopular.es, abans del 30 de setembre.

6. La quantitat màxima dels fons que podrà rebre cada projecte serà de 5.000 euros.

7. Per a la concessió de l’ajuda serà condició imprescindible que la mateixa seguisca utilitzada per al desenvolupament del projecte premiat. Caixa Popular demanarà documentació econòmica i gràfica que justifique la realització del projecte.

8. El veredicte és farà públic al llarg del mes d’octubre de 2019 i la decisió serà inapel·lable.

9. Els projectes no premiats estaran a la disposició dels seus autors durant el mes posterior al veredicte del Jurat.


octubre 2019

LMXJVSD
30 Fòrum de Debats: Presentacion de "Casa de la memoria y derechos humanos de las mujeres del Magdaleno Medio (Colombia)" 1 2 3 4 5 6
Jornada mundial por el trabajo decente 7 8 9 10 11 12 13
14 Taller formatiu Cas Blasco, una experiencia ciutadana de lluita contra la corrupció 15 Exposición “El Éxodo Rohigya” de Anna Surinyach 16 Concentració en apoyo del pueblo del Kurdistan 17 Taller de teatro de las oprimidas 18 Concentració POBRESA ZERO en Almassera 19 Concentraciones POBRESA ZERO contra la Pobreza en Benifallim, Penñaguila y Alcoleja 20
Concentracion en apoyo a las manifestaciones en Chile 21 22 Presentación de las conclusiones del informe "Caravana por la vida" en Colombia 23 Mesa Redonda “LA COOPERACIÓN A DEBATE” 24 Inauguración exposición «Ecodistopías» - Arte ante la emergencia climática 25 Concentració POBRESA ZERO en QUART DE POBLET 26 II Jornadas “Derribando muros por el Sáhara” 27
Formacion Interna: Convenio colectivo de acción e intervención social. Nuestros derechos negociados. 28 CASO BLASCO: La ciudadania contra la corrupción 29 Jornada Género y Cooperación al Desarrollo 30 Dona i precarietat laboral 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

MANIFEST POBRESA ZERO 2019

MANIFESTACIONS DE POBRESA ZERO 2019

FESTIVAL DE BENVINGUDA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER A POBRESA ZERO

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MANUAL DE ESTILO DE LA CVONGD #ERESPARTEDELACOORDI

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL