ConvocatòriesComparteix aquesta pàgina

29 maig 2020

Caixa Popular: Convocatòria oberta ajudes “UN DIA DE SALARI”.

Caixa Popular: Convocatòria oberta ajudes “UN DIA DE SALARI”.

Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament. Presentació de projectes fins al 30 de setembre

Font: http://www.grupdecooperacio-caixapopular.es/

Caixa popular posa en marxa una nova convocatòria de la campanya de “Un Dia de Salari”, mitjançant la qual, les persones de l’equip del Caixa Popular donen voluntàriament un dia del seu salari per a destinar-ho al finançament de projectes solidaris, ens toca triar aquests projectes.

Les ajudes es destinen a associacions, ONGs, o qualsevol altra forma associativa legalment constituïda i sense ànim de lucre.

 

Condicions per a accedir a les ajudes: Els projectes han d’estar referits a accions de cooperació al desenvolupament.

És valorarà:

  • Fórmula cooperativa.
  • Gènere.
  • Infància.
  • Autosuficiència alimentària, sanitària o educativa.
  • Medi ambient.

Si vols participar en la convocatòria del 2018, presenta el projecte de la teua entitat des del 3 de juny de 2019 fins al 30 de setembre.

Descarregar les condicions completes.OR

Descàrrega la sol·licitud d’inscripció

Ompli-la i envia-la punxant ací

Projectes seleccionats en l’edició de 2018 en la WEB:

http://www.grupdecooperacio-caixapopular.es/M

ULARI

BASES DE LA CONVOCATORIA

1. Caixa Popular, mitjançant el seu Grup de Cooperació, cada any convoca la “Campanya Un Dia de Salari”, amb la qual les persones de l’equip de treball d’aquesta cooperativa donem voluntàriament un dia del nostre salari per a ajudar el finançament de projectes solidaris.

2. Els diners recaptats es destinen a diverses ONGs que ens presenten els seus projectes. Poden accedir totes els Associacions, Organitzacions no Governamentals, o qualsevol altra fórmula associativa legalment constituïda, sense ànim de lucre.

3. Els projectes han d’estar referits a Projectes de cooperació al desenvolupament. Es valorarà:

  • fórmula cooperativa,
  • gènere
  • infància
  • autosuficiència alimentària/sanitària/educativa
  • medi ambient

4. Cada projecte presentat haurà de tindre un estudi de la situació actual de la zona i de la problemàtica que és pretén abordar així com l’experiència complementària que l’organització crega que ajudarà a valorar el projecte. També s’aportarà informació relativa a la pròpia Associació o Organització: Estatuts, memòria d’activitats, etc.

Caldrà adjuntar sol·licitud d’inscripció a la convocatòria, disponible en esta pàgina web.

En la mesura que siga possible, es prega que s’adjunte material audiovisual del projecte.

5. Els projectes, al costat de la sol·licitud d’inscripció s’han de presentar en qualsevol dels Oficines de Caixa Popular o a través del mail grupdecooperacio@caixapopular.es, abans del 30 de setembre.

6. La quantitat màxima dels fons que podrà rebre cada projecte serà de 5.000 euros.

7. Per a la concessió de l’ajuda serà condició imprescindible que la mateixa seguisca utilitzada per al desenvolupament del projecte premiat. Caixa Popular demanarà documentació econòmica i gràfica que justifique la realització del projecte.

8. El veredicte és farà públic al llarg del mes d’octubre de 2019 i la decisió serà inapel·lable.

9. Els projectes no premiats estaran a la disposició dels seus autors durant el mes posterior al veredicte del Jurat.


maig 2020

LMXJVSD
27 28 29 30 Conversatorio con LAMINE CAMARA: Colectiva de Trabajadores Africanos 1 2 3
VII Setmana pel Comerç Just UJI (del 4 al 9 de maig 2020) 4 Conversatorio con PATRICK KIT: Asociación Luz de Migrantes Clandestinos 5 6 Repensar la cooperación y la gobernanza global frente al COVID-19 7 8 9 10
WEBMINAR - El comercio justo en la "nueva normalidad" 11 12 L´Ecofeminisme ens pot salvar la vida? Videoconferència amb Yayo Herrero 13 #CONVERSAPALESTINA 14 Charla sobre "Derecho a la Vivienda en tiempo de coronavirus: crisis habitacional y apoyo mutuo." 15 16 17
Convocatòria de Assemblea Extraordinària de la CVONGD 18 Webinar. Covid 19 y los límites al derecho de acceso. 19 Seminario virtual, “Sobre el derecho a desobedecer” 20 Webinar. Covid 19 y los límites al derecho de acceso. 21 Los debates de Attac: Banca Pública ¿Cómo Conseguirla? 22 23 24
WEBMINAR - Elaboración de términos de referencia para Evaluaciones de proyectos de cooperacion internacional y educación para el desarrollo 25 Mejorar la toma de decisiones en situación de complejidad. Liderazgo en org. sociales 26 27 COVID - 19 dans les territoires en Colombie 28 Estrategia comunitarias para la convivencia juvenil en tiempo de crisis 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7

CERCADOR D'ACTIVITATS


DATES:

CATEGORIES

ONGD I COL·LABORADORS:

SERVEI D´ASSESSORAMENT JURÍDIC PER A ONGD

#COOPERARMEJOR

COMO COLABORAR CON EL #CASOBLASCO

OPERACIÓ RUBIK: RECURSOS EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

MAPA PETERS: EL MÓN EN UNA DIMENSION MÉS REAL

ESPAI WEB DE COMPRA PÚBLICA ÈTICA

FORMULARIO DE INCIDENCIAS TECNICAS PARA ONGD

DESCUBRE....EL COMERCIO JUSTO